tiistai 3. syyskuuta 2013

Kyläläiset pelkäsivät mustaa kylähullua kuolatakseen.

ja otsikko ei sitten liity postaukseen mitenkään

Moikkelis koikkelis kaikki :D


Mitäs teille kuuluu? :3 miulle kuuluu ihan hyvää ^^  

Monilla tuntuu nykyään olevan inspiraation, innostuksen ja kuvausideoiden puutetta, mulla on juuri toisin päin! Ainoa asia joka multa puuttuu, on aika. Koulu vie hirveesti aikaa kun pääsee joka päivä kolmelta, ja bussi koululta lähtee vast varti yli neljä ;_____;  Oon siis kotona joka pvä vast joskus 16:30.... Ei kiva >  <

Noh, mutta palataampa kivempiin asioihin :3 Elikkä oon saanut nyt nukkeproffat väsättyä aikalailla valmiiksi, joten käykääpä kurkkimassa tuolla Miksun, Suikan sekä muiden tietoja ! ~  ^^" (Dianan kuva puuttuu vielä, koska Diana muutti heti kustomoinnin jälkeen Dänille)

Mulla on siis jäänyt esittelemättä teille muutama nukketyttöseni :3 Nämä ovat siis kirpparitulokkaita, joita olen kustomoinut ^^ Vanessa, Saki ja Nora tulevat varmasti näkymään myöhemminkin esim. Shooteissa.

Saki on pieni 2-vuotias tyttönen ja kotoisin Japanista. Sakin vanhemmat hylkäsivät tämän lähes syntymän jälkeen. Saki asui hetken sijaishuoltajien luona, kunnes hänet lähetettiin tänne. Saki on joskus hieman ilkikurinen, mutta useimmiten ihan kiltti. Saki tykkää nallekarkeista ja kaikesta pinkistä.

Vanessa on nuori neiti Yhdysvalloista. Vanessa muutti Suomeen pari vuotta sitten mennessään lukioon. Vanessa opiskelee nyt täällä eikä aio enää muuttaa. Vanessa pitää ulkonäöstään hyvää huolta, ja shoppailu onkin tämän neidin lempipuuhaa.

Nora on kotoisin Italiasta. Noran äiti kuoli auto-onnettomuudessa Noran ollessa 7. Nora asui isänsä kanssa Italiassa vuoden, kunnes isälle tuli tärkeä monen vuoden työmatka. Nora muutti Suomeen mumminsa luo, ja myöhemmin tänne. Nora pitää uusien asioiden tutkimisesta, ja on menestynyt koulussakin hyvin. Nora on kiinnostunut muiden maiden kulttuureista ja tavoista. Noran lempiväri on vihreä. Nora rakastaa vettä, ja veden äärellä olemista luonnossa. Nora on myös hyvä uimaan.

Dianan alkuperästä kukaan ei tiedä juuri mitään. Tyttö on kovin ujo ja sisäänpäinkääntynyt, eikä vieläkään ole uskaltanut kertoa taustojaan kenellekkään. Dianan on hieman vaikea tutustua uusiin ihmisiin, sillä hän ei oikein luota keneenkään. Ainoastaan synnyinkaupunkinsa hän on kertonut, tyttö on kotoisin Ranskasta. Diana ilmaatui tänne vasta muutama kuukausi sitten, kun Nora ja Saki olivat yhdessä metsässä, ja näkivät tytön istumassa kivellä ja itkemässä. Tyttö oli Diana. Hän ei kertonut muuta kuin nimensä ja synnyinpaikkansa, ja tarvitsevansa kodin. Niimpä Diana muutti tänne. Diana ei kuitenkaan pitänyt kauheasti Vanessasta, joten muutti myöhemmin Dänin luo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja sitten pieni huomio! Vanessahan on Moxie Girls nukke. Älkää luulkokaan että olisin jotenkin kiinnostunut noista MG nukeista! XD En todella ole. Se vaan oli ihan järjettömän halpa, ja mun piti harjotella kustomointia siihen. Itseasiassa se on ostettu nukkekuumeen lievennykseksi silloin, kun mulla ei ollut vielä edes Miksua. Myöhemmin päätin kuitenkin jättää sen meikit tuollaisiksi, koska ei niissä mitään vikaakaan ollut. Sitten myöhemmin kirpparilta löytyi eräs pussi, jonka itseasiassa ontin nukenvaatteiden ja petsien takia. Siellä oli myös nuo kaksi minibratzia ja yksi vauvabratzi. hyi olkoon! Noin mä ensin ajattelin. Olen aina, siis ihan aina inhonnut "brätsejä" suunnattomasti.

Kuitenkin sitten myöhemmin aloin hieman pitämään noista kolmesta, ja kaivoin ne laatikon pohjalta esiin. Bratzeissa inhoan etenkin järkyttäviä pusuhuulia, joten kaikki kolme saivat uudet huulet. lisäksi kaikkien meikki sai hieman lisää väriä, kiiltoa ja muuta uudistusta. Ja poskipunat uusin kaikille. Dianalle tein lisäksi punertavia raitoja. Saki ja Nora saivat uudet kulmat, ja Nora ja Diana lakatut kynnet.

Diana muutti pari päivää sitten Dänille, joten hänestä saatte lukea lisää Dänin blogista! (<--linkki)

Mutta nyt sitten on aika lopettaa tämä ylitylsä höpinä, ja siirtyä kuviin!~ nWn"  Ekaksi näytän kuvia kaikista neljästä ennen kustomointia.


Nora

Diana

VanessaSaki


Njaah .. ^^   Sitten on aika näyttää projektin jälkeiset kuvat :3 Dianasta tulee kuvia sitten myöhemmin, kun ehdin ottaa Dänillä.


No, mitä piditte uusista meikeistä? ^^ Entä kuvista? :D vaikka ne olikin räpsitty pikavauhdilla

Kommenttien toivossa ~ dEmi & Pallerot

10 kommenttia:

 1. Awws ihania neitejä <3 Ja tosi mielenkiintoiset "historiat" kaikilla owo Uudet kustomit oli ihania, millä ne on tehty? :33 Kiva postinki oli nun

  ibbesdollslife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tosi ihanaa että pidit :"33 Tuommoset kommat piristää mua ihan älyttömästi ^^" Ja meikkeihin mulla ei ole mitään sen kummempia erikoistarvikkeita, kokeilin tehä ihan kotikonstein.. Käytin vaihtelevasti akryylimaalia, kynsilakkaa ja puuvärejä :"D

   Poista
 2. Tällässiä kuvia katsellessa kaipaa omia Bratz nukkejaan! :'3 Suloinen tuo Saki! ♥

  http://dream-come-true-with-you.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, arvattaen sulla on ollut niitä lapsena? :"D Muttajoo, tulihan siitä ihan söpö :3

   Poista
 3. oh, ovat itseasiassa hyvin suloisia, vaikka itse inhoan aika suuresti bratseja :D... just niitten ylimeikkien takia u___u'' mut nuo uudet meikit ovat kivat c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mieki ihoon DX Mutta kuten sanoin, ne tuli mulle "ylimääräsenä" .. ne oli jtn kuukausia (kai viime talvesta) pussissa yhen laatikon pohjal, mut mulle tuli yhtäkkiä inspis kokeilla meikkaamista, ja siinähän oli oiva kohde OwO ei haittaa vaikka menisi vähän pieleen xd

   Poista
 4. Voi miten suloinen Saki on ´3` ♥ Varsinkin customin jälkeen! Oot sairaan taitava *o* Ja Diana <3 Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kyllähän se on aika söötti :"D Ja en nyt sanois itseäni taitavaks XD Mutta kiitos kuitenkin ^3^ Ja tosi ihanaa että pidit kuvista :3 (vaikka olikin edelleen nopsaa räpsittyjä XD)

   Poista