torstai 18. syyskuuta 2014

KT ~ Hei, tuolla on joku! #3


"puhuminen" *tekeminen* 'ajatteleminen' kertoja
 ~ ~ ~
Onnettomuuden jälkeen Mikyo lähti lääkärille ulkoa löytyneen tyttösen kanssa. "Paha tohtorisetä" pelotti tätä ihan hirmuisesti, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. Röntgenkuvauksen
 jälkeen tytön oikeassa kädessä havaittiin vakava murtuma, ja toisessa nilkassakin hiusmurtuma. Nilkkaan riitti lasta, mutta käsi jouduttiin kipsaamaan. Lääkärikäynnin jälkeen tyttö vastusteli kovasti Mikyon kotiin lähtemistä ja väitti pärjäävänsä omillaan, mutta Mikyon äidinvaistot heräsivät, eikä hän päästänyt pikkutyttöä menemään. "Kyllä meille yks siskonpeti mahtuu aina!" oli Mikyon kommentti asiaan. Tähän sitten päädyttiin: Mikyo haki kotimatkalla hesburgerista hampurilaisaterian nälkäiselle ja vieläkin kylmästä hyrisevälle tyttöselle, ja he lähtivät kotiin kaakaolle. Kotona odottava Suika oli fiksuna tyttönä laittanut veden jo kiehumaan.
~ ~ ~


M: "No, nyt kun ollaan vihdoin rauhassa kotona, niin nyt on kyllä sun vuoro selittää, muukalainen. Kerropa nyt tarinasi."

?: "Voi kuule, se on niiiiiin pitkä... Mä en ehtis kertoa sitä tämän päivän aikana."

?: "Sen verran voin sanoa, että oon 12-vuotias ja nimeni on Chiasa."

M: 'Vai Chiasa... Onpa kaunis nimi.' "No oli miten oli, sun pitää nyt kyllä syödä. Ties kuinka kauan oot ollu ilman ruokaa..."


M: "Ota tää."

C: "Kiitos paljon Mikyo. Mä en voi kiittää tarpeeks..."
C: *Mums.. Mums..*

C: *Ojentaa ranskalaiset ponille* "Syös nyt sääkin, Melody. Oot joutunu sietään nälkää kauemmin ku mä..."

S: 'Näinkö mä ihan väärin, vai katosko ton My Little Ponyn suuhun oikeesti pala ranskista?!'

//sry heilahtanu kuva.. :d// C: "Ja hei tää kaakaokin on tosi hyvää!"


M: "No hyvä et maistuu! ^w^ Mutta hei Chiasa, kai sä nyt kuitenkin voit kertoa, miks olit yksin ulkona ja miten se onnettomuus sattu...? Ja kerro nyt edes jotain itsestäs!"

S: "Joo, kyllä me todellakin halutaan tietää!"

C: *hörppää kaakaota* "No siis... Kuten sanoin jo silloin, olin ratsastamassa mun ponilla Melodylla, ja sit se liukastui, ja mä lensin sen selästä... Mutta ei se ollut Melodyn vika, se oli vahinko."

C: *laskee kaakaokupin alas ja rupeaa kertomaan* "Mitenkähän mä tän nyt aloittaisin... Minähän en siis ole mikään tavallinen pikkutyttö. Te ette varmaan tätä usko, mutta tosiaan mulla on jonkinmoisia taikavoimia. Ne liittyy mun menneisyyteen, joka ei muuten ole ollut mikään helppo..."

C: "Mulla oli lapsuudessani eri nimi ja eri kyvyt, mutta kaikenlaisten sattumusten kautta ne on muttunu siihen tilaan, mitä ne on nyt. Mä pystyn siis herättämään leluja eläviksi ja juttelemaan niiden kanssa."

C: "Ei se siis mikään vahinko ole, että mulla on vain leluja mukanani. Mutta mun elämällä on muukin tarkoitus, kuin leikkiä leluilla..."

M: "No kerro ihmeessä!"

C: Mä olen saanut menneisyydestäni käskyn, jota mun pitäis noudattaa. Sen mukaan mun pitää elämäni aikana löytää muutama juttu, ja niiden avulla hieman hallita henkimaailman taikuutta ja muuta vastaavaa... Mutta mä en saa enkä voi kertoa teille enempää, vielä."

S: "Hmmm. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mut onko noilla sun mukanas tuomilla leluilla jotain erityistarkoituksia?"

C: "No on, ne on mun kavereita. Ja tää on aika monimutkaista, mutta mun pitää suojella lelujani... Koska oon alun perinkin saanut nää taikavoimat vaan sen takia, että voisin herättää leluja matkaoppaikseni, jotta löytäisin ne jutut.. Tän takia kaikki lelut joita oon herättänyt tulevat yhteyteen mun kanssa niin, että jos jotakin niistä sattuu, niin myös mua sattuu... Sen takia mun elämä on joskus tosi vaarallista. Mutta lelut on hyviä kavereita, ja saan niiltä usein apua, lohtua ja neuvoja... Senhän takia ne mulla on."
C: "Tuossa Mikyon takana on mun laukku, siellä ne melkein kaikki ovat. Siinä päällä on mun nallukka, sen nimi on Ninni."

C: "Ja onhan mulla tietenki mun rakas ponini Melody."

C: "En pystyis elämään ilman lelujani... ja se pitää ottaa kirjaimellisesti."


S: "Wow... Pelottavaa."

C: "Mut kyllä mulle rakkaimmistani on enemmän iloa, kuin haittaa. Ja uusien lelujen sielujen tapaaminen on aina niin hauskaa ^w^ Te ette todellakaan tiedä, kuinka suuret tunteet jokaisella maailman leluista on. Ne eivät vaan yleensä pääse esiin..."

C: "Mut täs on mun perhe: Fifi, Ninni, Melody ja..."

C: "...tääl laukussa on vielä Penny ja nallet Urpo ja Turpo. Ai niin, siel on myös ruokaa..."

C: "Mä sain matkalla tänne yhdeltä tosi kivalta tädiltä maissin :D"

C: "...ja se on kivaa, koska mä tykkään maissista ihan hirmusti nwn ~ "

C: "Niin ja mä unohin esitellä mun pikkusen valkean nallepallukan, sen nimi on Pompula :3 "

C: "Siinä on Fifi ja Urpo. Siinä taisi olla mun kaikki nykyiset leluystäväni ^^"

Mutta jotain laukun pohjalle vielä jäi, jotain Chiasa jätti kertomatta. Chiasalla on selvästi jotain salattavaa.

Mutta mikä se joku on, ja mihin se liittyy?

S: "Kuulostaa tosi hauskalta, oot mahti tyyppi! :D Sun lelut on söpöjä nun "

C: "Niinhän ne on, ja tosi rakkaita mulle ^_^ "

C: *kääntyy katsomaan tyhjyyteen* "Lelut on se juttu."

C: *kuiskaa* "Mutta on mussa muutakin kuin lelut."

C: *kuiskaa lähes äänettömästi*
"Dare mo rei no sekai o nozoite, shiranai
 Dare mo rei no sekai ni dakede wa naku, shitte iru"
~ ~ ~

the end ~


tarina saattaa jatkua ehkä joskus, jos ketään kiinnostaa, mitä seuraavaksi tapahtuu 8)

Muistakaahan lukea myös aiemmat osat:
Osa 2
Ja seuraava postaus

terveisin: dEmi & pallopääpoppoo :3

4 kommenttia:

 1. oooo sinä olet postannut
  en nyt kerennyt tarinaa lukea, koska mentävä nukkumaan, mutta luen huomenna! hih kiva kun taas olet blogger maailmass :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei koe mä mä tiesin et suhun voi aina luottaa<3 eiku :D Mutta kyllä, tää on nyt mun pienimuotonen comeback ^-^ juu ja lue vaan myöhemmin, kiva ku kuitenki kommasit c:

   Poista
 2. Oi ihana kt <3 Oot taitava kuvaamaan :3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, no kiitos x'D Oikeesti täs ei oo kuvat ollenkaan pääasia, halusin saada tän vaan tehtyä, että pääsen postailee muutakin... Oikeestaan tää kt on se syy, miks jäin tauolle, sen takia tästä ei loppujenlopuks tullu ees mikään hyvä :d

   Poista