☯Suika ~ "Suikku"

☯   ❊Suika   ☯
a.k.a. ~ Suikku


Suika Stockeissaan
Uudet silmät, ripset, sekä lainassa Ichin peruukki.
Vihdoin oma peruukki.

 ☆Nimi: Suika Umeko Ito
☆Lempinimet: Sui, Suikku, Suikka, Suikkuli
☆Ikä:10
☆Kaverit: Chiasa ja paras kaveri Ichigo c:
☆Perhe: Isosisko Mikyo ^^♧Nukkemalli: Little Pullip + Aquarius
♧Kustomoinnit:
♧Saapumispäivä: 10.8.2013
♧Tilauspaikka: Pullipstyle
♧Mun toinen Pullip-perheen nukke


✴Synnyinpaikka: Hokkaido, Japani
✴Horoskooppi:Oinas
✴Lempiväri: Vaalean sininen
 ✴Lempiruoka: Grillatut kasvikset ja kanavartaat
Lempijuoma: Sprite ja Omenamehu
✴Lempivuodenaika: Kesä
✴Inhokkivuodenaika: Talvi


♡Kivoja juttuja♡
✌Toisten auttaminen
✌Iloiset asiat
✌Sydämet ^w^
✌Kawaii >o<
✌Söpöt pehmoiset eläimet
✌Isot halattavat pehmolelut
✌HALIMINEN<3

☠Inhokkijuttuja☠
☟Surulliset ja pelottavat tarinat ja leffat :c
☟Pimeä (Suika pelkää sitä)
☟Isot pahat pedot D:


✧Luonne: Suika on pieni kiltti 10-vuotias tyttönen. Suika on iloinen ja kiltti muille. Hän pitää muiden auttamisesta. Ulkoapäin näyttää, että hymyileväinen pikkutyttö ei olisi allapäin koskaan. Kyllä Suikalla on joskus murheitakin, mutta useimmiten hän vain unohtaa ne, ja jatkaa iloista elämäänsä.

Ystävät ja sisko ovat Suikalle tärkeintä kaikesta. Suika ja hänen paras kaverinsa Ichi ovat kuin paita ja peppu, aina tekemässä asiat yhdessä. Myös sisko Mikyo on vuosien erossaolon jälkeen tullut Suikalle hyvin rakkaaksi.
Suika ei juuri välitä pukeutumisesta tai ulkonäköön panostamisesta, mielummin Suika elää täysillä rakkaidensa kanssa. Suika ei ole niin hyvä kokkaamaan, kuin siskonsa, mutta tykkää auttaa tätä. Suika pitää söpöistä suurista pehmoleluista, sekä muista kivoista leluista. Usein jos Suika tapaa uuden ihmisen,hän ensimmäisenä halaa tätä. Suika haluaa osoittaa rakkauttaan läheisilleen, ja oikeastaan ihan kaikille !

♙Menneisyys: Suika ja Mikyo ovat syntyneet siskoksiksi onnelliseen perheeseen Japanissa. Kun Mikyo oli 7 ja hänen piti mennä kouluun, hänen isänsä lähti työmatkalle Suomeen.. Mikin piti lähteä isänsä mukaan Suomeen, parempien koulujen toivossa. Suika oli tuolloin vasta 2, joten hän jäi äidin luokse Japaniin. Nyt Mikyo on jo 15. Hänen isänsä on juuri nyt vuoden kestävässä koulutuksessa, eikä käy kotona kuin nukkumassa... Tyttö siis elää lähes itse ja yksin.  Suika oli Japanissa äitinsä luona kauan, kunnes hän täytti 10, ja Miki täytti 15. Tällöin tyttöjen äiti lähetti Suikan yliluonnollisilla voimilla Suomeen, Mikin luo asumaan. Nyt tytöt elävät rauhassa kaksin. Suika käy ala-astetta, ja hänellä on siellä paras kaveri Ichigo. Miki käy yläastetta.

❂Yliluonnolliset kyvyt: tulossa!

✣Muuta: -

Sivu on velä kesken!

2 kommenttia: